Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τα ολοκαίνουργια, νεο-δημιούργητα γλυκά του κουταλιού μας, τα οποία ήδη ξεχώρισαν και απέσπασαν αστέρια γεύσης στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2015 που λαμβάνει κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

Τα κρεμμύδια μην τα κλαις... αυτοί οι γευστικοί βολβοί είναι γεμάτοι με θρεπτικά συστατικά για υγιή καρδιά και κυκλοφορικό, ενώ αποτελούν αντικαρκινική ασπίδα για τον οργανισμό μας!

Κάποιοι το λατρεύουν, κάποιοι το μισούν εξαιτίας της τόσο δυνατής προσωπικότητάς τους. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, είναι απαραίτητο για όλους. Δείτε ποιές είναι οι καταπληκτικές ιδιότητές του!

Είναι το φρούτο που έτρωγαν οι Ινδιάνοι τις κρύες μέρες του χειμώνα και, όπως φαίνεται, γνώριζαν καλά το γιατί. Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας αποδυναμώνει τον οργανισμό, ο οποίος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες, αλλά και καροτίνη. Ο λωτός μάς εφοδιάζει με τα απαραίτητα αυτά στοιχεία, αλλά και με πολύ περισσότερα, όπως βιταμίνες C, Β1, Β2 και Β6, κάλιο, μαγγάνιο, φώσφορο και χαλκό.

Ενθουσίασαν με το που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά και απέκτησαν αμέσως πιστούς οπαδούς! Οι νέες πάστες φρούτων & λαχανικώνείναι άλλη μία καινούργια ιδέα της be sweet, η επιτυχία της οποίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Φτιαγμένες από τον χυμό και τη σάρκα ελληνικών φρούτων και λαχανικών, χωρίς γλουτένη, ήρθαν για να προσφέρουν μια νέα εμπειρία στις γλυκές γεύσεις σας αλλά και στα αλμυρά πιάτα σας!

Σελίδα 1 από 5

User Login Form