Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τα ολοκαίνουργια, νεο-δημιούργητα γλυκά του κουταλιού μας, τα οποία ήδη ξεχώρισαν και απέσπασαν αστέρια γεύσης στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2015 που λαμβάνει κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

Ενθουσίασαν με το που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά και απέκτησαν αμέσως πιστούς οπαδούς! Οι νέες πάστες φρούτων & λαχανικώνείναι άλλη μία καινούργια ιδέα της be sweet, η επιτυχία της οποίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Φτιαγμένες από τον χυμό και τη σάρκα ελληνικών φρούτων και λαχανικών, χωρίς γλουτένη, ήρθαν για να προσφέρουν μια νέα εμπειρία στις γλυκές γεύσεις σας αλλά και στα αλμυρά πιάτα σας!

Η be sweet παρουσιάζει την καλύτερη πρόταση στην αγορά για προσωπικά ή επιχειρηματικά δώρα. Τα επιλεγμένα, ποιοτικά υλικά συσκευασίας συναντούν τις ιταλικές γκουρμέ σοκολάτες και τα σοκολατοειδή προϊόντα του οίκου Vannucci και τα νέας γενιάς γκουμέ προϊόντα της be sweet για να συνθέσουν τις πιο εντυπωσιακές κασετίνες ώστε να ικανοποιήσουν στο έπακρον την αισθητική αλλά και τη γεύση ακόμη και του πιο "δύσκολου" παραλήπτη τους. Διαλέξτε κάποια από τις προτάσεις μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση με προϊόντα της επιλογής σας από την γκάμα της be sweet.

Ένα προσεκτικά επιλεγμένο, σφιχτό δίκτυο από εξαιρετικά ικανούς συνεργάτες είναι το στήριγμα της be sweet για να γίνει πραγματικότητα το όραμά μας αλλά και για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας με συνέπεια και επιτυχία.
Οι συνεργάτες μας δεν περιορίζονται στους παραγωγούς ζαχαρωδών και σοκολάτας. Υπάρχουν και εκείνοι που με την τεχνογνωσία και το μεράκι τους μας προμηθεύουν με τα υλικά συσκευασίας που "αγκαλιάζουν" τα προϊόντα μας και τα αναδεικνύουν.

Αφού "αιχμαλωτίσαμε" όλη την λαχταριστή γεύση και τα πλούσια αρώματα των ελληνικών φρούτων στα ζουμερά φρουί γλασέ της be sweet, αποφασίσαμε να τα περιποιηθούμε ακόμη περισσότερο τοποθετώντας αυτά τα φρούτα σε μία χειροποίητη, ξύλινη κασετίνα ελληνικής κατασκευής. Έτσι προέκυψε η ξύλινη κασετίνα με φρουί γλασέ be sweet ένα κομψό, νόστιμο και "ολιστικά" ποιοτικό προϊόν που αποτελεί το καλύτερο κέρασμα ή δώρο για το σπίτι ή τους φίλους σας! Απόλυτα απολαυστικό! Απόλυτα όμορφο! Απόλυτα ελληνικό!

Ένα ακόμη ξεχωριστό προϊόν της be sweet έγινε πραγματικότητα. Η εντυπωσιακή νέα σειρά γλυκών του κουταλιού σε γυάλινο βάζο σε είκοσι μοναδικές γεύσεις αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Φροντισμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια, φτιάχνεται για λογαριασμό μας στην Ελλάδα μόνο από ελληνικούς καρπούς και τοποθετείται σε γυάλινο βάζο που έχουμε ξεχωρίσει για τον σχεδιασμό και την ποιότητά του.

Σελίδα 1 από 2

User Login Form