Η νέα τάση που έχει κατακτήσει το εξωτερικό κατακτά τώρα και την Ελλάδα! Λέγεται «Bicchierini» («ποτηράκια») και μας την φέρνει ο ιταλικός οίκος Vannucci. Πρόκειται για μικρά ποτηράκια φτιαγμένα από εκλεκτή έξτρα σκούρα σοκολάτα (60% κακάο), συνοδευμένα από πολυτελή χαρτάκια για να μη σας λερώσουν όταν τα κρατάτε! Πίνετε το ποτό σας και μετά τρώτε το ποτηράκι!

Η σοκολάτα παρουσιάστηκε στις τελευταίες διεθνείς εκθέσεις ζαχαρωδών από τους κορυφαίους οίκους του χώρου ως το απόλυτο συνοδευτικό για τον καφέ. Η μόδα των μπισκότων, των κέικ και των ντόνατ δείχνει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί τη στιγμή που τα σοκολατάκια και τα κουφέτα έρχονται πιο «ψαγμένα» και προσεγμένα από ποτέ για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να χαρίσουν μια πραγματικά απολαυστική γευστική εμπειρία σε συνδυασμό με τον εσπρέσο και τον καπουτσίνο.

Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν αν σας κερνούσε κάποιος γλυκό του κουταλιού Ελιά Καλαμών & Κάπαρη; Ή θα σας άρεσε η ιδέα να δοκιμάσετε γλυκό του κουταλιού Πιπεριά Φλωρίνης; Κρεμμύδι με Δυόσμο; Σκόρδο με Βασιλικό; Εμείς ζητήσαμε από επαγγελματίες και απλούς καταναλωτές να δοκιμάσουν και η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι εντυπωσιάστηκαν από τις καθαρές αλλά και τόσο φίνες γεύσεις που τους ξάφνιασαν τόσο ευχάριστα.

User Login Form