Frequently Asked Questions (Συνήθεις ερωτήσεις)

Τι είναι η be sweet;
Η be sweet είναι μία επιχείρηση χονδρικής και λιανικής πώλησης σοκολάτας, σοκολατοειδών και ζαχαρωδών προϊόντων. Μέσα από το e-shop της, στο www.besweet.gr, προσφέρει στους ιδιώτες τη δυνατότητα να αγοράσουν σε τιμές λιανικής τα προϊόντα που ξεχώρισαν και να τα παραλάβουν οι ίδιοι από την έδρα μας ή να τους τα παραδώσουμε στον τόπο που αυτοί επιθυμούν. Επίσης, μέσα από τον ιστότοπό μας, οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για χονδρική μπορούν να ενημερωθούν για την γκάμα των προϊόντων μας και κατόπιν της εγγραφής τους να πάρουν ό,τι συμπληρωματικές πληροφορίες χρειάζονται καθώς και τιμές χονδρικής.

Οι τιμές που εμφανίζονται είναι λιανικής ή χονδρικής;
Οι τιμές που εμφανίζονται στον απλό επισκέπτη του e-shop είναι οι τιμές λιανικής (συμπ.ΦΠΑ 13%).  Για να εμφανιστούν οι τιμές χονδρικής πρέπει ο επαγγελματίας επισκέπτης να προχωρήσει σε εγγραφή.

Γιατί να κάνω εγγραφή και να δώσω τα στοιχεία μου;
Η εγγραφή απαιτείται μόνο σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν οι τιμές χονδρικής ή επιθυμείτε να σας κάνουμε κάποια συγκεκριμένη προσφορά ή επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα μας προϊόντα μέσω newsletter ή μέσω πωλητή στο χώρο σας (ισχύει εντός Αττικής). Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουμε να επιβεβαιώσουμε πως αυτοί που απευθύνονται σε εμάς είναι όντως επαγγελματίες του είδους και για κανέναν άλλον λόγο. Δεν χρησιμοποιούμε αυτά τα επαγγελματικά στοιχεία για άλλους σκοπούς ούτε τα κοινοποιούμε σε τρίτους. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να δηλώνετε τα πραγματικά στοιχεία σας. Αν διαπιστώσουμε πως τα στοιχεία δεν είναι αληθινά το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθούμε.

Δεν έχω πιστωτική κάρτα. Μπορώ να κάνω αγορές;
Φυσικά. Η πιστωτική είναι μόνο ένας από τους τρόπους πληρωμής. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αντικαταβολής, κατάθεσης σε τράπεζα ή πληρωμής μέσω PayPal.

Μπορώ να παραλάβω από την έδρα σας;
Φυσικά. Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, σας περιμένουμε στην οδό Αιγαίου 27, Νέα Σμύρνη, ΤΚ 17121 Αθήνα. Θα έχουμε το πακέτο σας έτοιμο για να μην περιμένετε!

Μπορώ να κάνω επιστροφή αν αλλάξω γνώμη για κάποια αγορά μου;
Ναι. Διαβάστε λεπτομέρειες στην Πολιτική και όρους Αποστολής / Επιστροφών.

Παρέλαβα λάθος προϊόντα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Αντικαθιστούμε άμεσα και αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής των λάθος προϊόντων και αποστολής της σωστής παραγγελίας. Διαβάστε λεπτομέρειες στην Πολιτική και όρους Αποστολής / Επιστροφών.

Παρέλαβα σπασμένη συσκευασία ή αλλοιωμένο προϊόν. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Το αντικαθιστούμε. Διαβάστε λεπτομέρειες στην Πολιτική και όρους Αποστολής / Επιστροφών.

Οι σοκολάτες που πήρα είναι ελαφρώς «ασπρισμένες», έχουν χαλάσει;
Όλες οι σοκολάτες που βρίσκονται στην αποθήκη μας διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες και με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα. Ωστόσο, οι διαφορές θερμοκρασίας από περιβάλλον σε περιβάλλον έχουν αυτό το αποτέλεσμα σε όλες τις σοκολάτες, κυρίως το καλοκαίρι. Η σοκολάτα, όταν από ένα δροσερό περιβάλλον (π.χ. αποθήκη ή κατάστημα) βρεθεί σε ένα πιο ζεστό (π.χ. στον δρόμο) και μετά πάλι σε ένα πιο δροσερό (π.χ. στο σπίτι σας) έχει την τάση να «ιδρώνει» ένα μικρό μέρος των λιπαρών του κακάο. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η σοκολάτα είναι αλλοιωμένη και ακατάλληλη προς βρώση.

Τα προϊόντα της be sweet υπάρχουν και σε καταστήματα;
Ναι. Έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με πολύ αξιόλογα καταστήματα όπως πολύ καλά ζαχαροπλαστεία, αρτοζαχαροπλαστεία, κάβες, καταστήματα υγιεινής διατροφής κ.λπ. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως σε όλα τα προϊόντα εισαγωγής παραμένουμε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα.

Γιατί να επιλέξω προϊόντα με την ετικέτα be sweet;
Στην be sweet πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία της καλής ποιότητας των προϊόντων και επενδύουμε σε αυτήν. Δυστυχώς, οι δύσκολοι καιροί έφεραν στην αγορά πολλά προϊόντα δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ποιοτικά ή ακόμη και προϊόντα που αποδεικνύονται ακατάλληλα. Εμμένουμε με πάθος στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και επιλέγουμε ελληνικούς καρπούς για τα γλυκά του κουταλιού μας, τα φρουί γλασέ μας και τις πάστες των φρούτων μας. Έχουμε προβεί σε ιδιωτικές συμφωνίες με τους παραγωγούς των προϊόντων της ετικέτας μας ώστε να χρησιμοποιείται πάντα η ίδια (εγκεκριμένη από εμάς) συνταγή η οποία εγγυάται σταθερή ποιότητα, τη μη χρήση συνθετικών αρωμάτων ή χρωμάτων και τον σεβασμό στην επεξεργασία της πρώτης ύλης. Επίσης, σε εμάς θα βρείτε πρωτότυπες, εξαιρετικής ποιότητας συσκευασίες αλλά και νέες γεύσεις που δεν έχουν φτιαχτεί από άλλον στο παρελθόν!

Τι πιστοποίηση υπάρχει για τα προϊόντα χωρίς γλουτένη;
Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως τα γλειφιτζούρια be sweet, όταν τα προμηθευόμαστε συνοδεύονται από το πιστοποιητικό του παραγωγού για τη χρήση πρώτων υλών χωρίς γλουτένη. Παρόλα αυτά, εμείς ως επιχείρηση, στέλνουμε και σε πιστοποιημένο ελληνικό εργαστήριο το προϊόν για ανάλυση, προκειμένου να διασταυρώσουμε την απουσία γλουτένης.


Διαβάστηκε 1937 φορές

User Login Form