Μία επιχείρηση, πέντε στόχοι

Η be sweet ιδρύθηκε το 2011 από μία ομάδα ανθρώπων με μακρά πείρα στον χώρο της σοκολάτας και των ζαχαρωδών προϊόντων. Σκοπός μας είναι να φέρουμε νέα προοπτική και νέα ματιά στην αγορά τόσο σε επίπεδο αγαθών όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών. Πέντε είναι οι στόχοι που προσδιορίζουν ποιοι είμαστε: Η Ποιότητα, η Καινοτομία, οι αυθεντικές Γεύσεις, η άμεση και αποτελεσματική Εξυπηρέτηση και οι προσιτές Τιμές.

Νέες ιδέες
Στην be sweet κάθε μέρα αναζητούμε νέες ιδέες και προϊόντα προκειμένου να ακολουθούμε τις τάσεις, αλλά και να φέρουμε νέες προτάσεις με την υπογραφή μας. Είμαστε παρόντες στις διεθνείς εκθέσεις ζαχαρωδών και αφουγκραζόμαστε την ελληνική αλλά και τις ξένες αγορές για να μπορούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε. Για αυτό άλλωστε και η γκάμα μας διακρίνεται για τα ξεχωριστά, πολύ προσεκτικά διαλεγμένα, πολύ γευστικά και με υψηλής αισθητικής συσκευασίας προϊόντα. Αξίζει δε να σημειώσουμε πως αρκετές από τις προτάσεις μας είναι κυριολεκτικά μοναδικές και δεν έχουν ανταγωνισμό στην αγορά!

Τα ελληνικά γλυκά με την ετικέτα be sweet παράγονται στην Ελλάδα από τους καλύτερους έλληνες παραγωγούς με τους οποίους διατηρούμε αυστηρές συμφωνίες για εξαιρετική και σταθερή ποιότητα μέσω των πάντα προσεγμένων πρώτων υλών αλλά και των αποκλειστικών συνταγών που έχουμε δημιουργήσει με τη βοήθεια εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών μετά από πολύμηνες δοκιμές και έρευνα.

Σε ό,τι αφορά δε τις συνεργασίες μας με το εξωτερικό πρέπει να τονίσουμε πως εισάγουμε κατά αποκλειστικότητα τα προϊόντα που ξεχωρίζουμε καθώς διατηρούμε σχετική συμφωνία με τους παραγωγούς.

Η γκάμα μας μπορεί να καλύψει κάθε επιθυμία, ενώ οι εντυπωσιακά «καθαρές» και γεμάτες αρώματα γεύσεις μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο.

Πώληση
Η be sweet είναι μία επιχείρηση χονδρικής αλλά και λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο e-shop μας αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα όπως ντελικατέσεν, προσεγμένα ζαχαροπλαστεία, αρτοζαχαροπλαστεία, κάβες κ.λπ. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα διάθεσης μεγάλων ποσοτήτων σε εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία κ.ά.


Διαβάστηκε 21419 φορές

Πιπεριά Φλωρίνης | βάζο

Για πρώτη φορά στην ελληνική και ξένη αγορά η be sweet παρουσιάζει τα γλυκά του κουταλιού όπως δεν τα έχετε ξαναγευτεί!

περισσότερα...

User Login Form