Αποκλειστικές συνεργασίες, δυνατά προϊόντα

Ποιότητα. Γεύση. Αξιοπιστία. Μοναδικότητα. Όποιος οραματίζεται, εργάζεται και υλοποιεί με βάση αυτές τις αρχές είναι ή θα μπορούσε να γίνει συνεργάτης μας. Ποιότητα: Πάνω από όλα. Γιατί αγαπάμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Προσέχουμε τι καταναλώνουμε φροντίζοντας έτσι την Υγεία μας και απολαμβάνουμε στο μέγιστο εδέσματα φτιαγμένα, συσκευασμένα και συντηρημένα με προσοχή και αγάπη. Γεύση: Απαρνούμαστε τις εύκολες «πλαστικές» λύσεις και προσφέρουμε προϊόντα με αληθινές, καθαρές γεύσεις. «Ξυπνάμε» τις γευστικές θύμισες του παρελθόντος και δημιουργούμε νέες συνταγές, φυσική προέκταση των παλαιών. Αξιοπιστία: Φροντίζουμε πάντα ώστε η Ποιότητα και η Γεύση να είναι σταθερές. Για αυτό και συνεργαζόμαστε αυστηρά με παραγωγούς που διαθέτουν τεχνογνωσία, ελεγμένες παραγωγικές μονάδες αλλά και την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να μας διασφαλίζουν σταθερό αποτέλεσμα. Μοναδικότητα: Μας αρέσει να ξεχωρίζουμε. Για αυτό τον λόγο διατηρούμε την αποκλειστικότητα σε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα μας, ενώ με τους έλληνες παραγωγούς που δημιουργούν για την ετικέτα μας έχουμε αυστηρές συμφωνίες για αποκλειστικές συνταγές και διατήρηση ποιότητας.

Vannucci
Ο ιταλικός οίκος Vannucci είναι διακεκριμένος για τα γκουρμέ προϊόντα του και ήδη ξεχωρίσει στις διεθνείς αγορές. Δημιουργεί και συσκευάζει στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής του, η οποία βρίσκεται στην Περούτζια. Έναν τόπο με μεγάλη Ιστορία στην Σοκολάτα και τα Ζαχαρώδη. Υπερασπίζεται με σθένος τις γευστικές παραδόσεις και τις παραδοσιακές τεχνικές του τόπου του, οι οποίες θεωρούνται από τις παλαιότερες. Αγαπά την σοκολάτα, την σέβεται και στην αναδεικνύει σαν υλικό. Αν και στις εγκαταστάσεις του βρίσκει κανείς τεχνολογία υψηλού επιπέδου, τα μηχανήματα είναι «παρόντα» μόνο σε ορισμένες και προκαθορισμένες στιγμές και τα προϊόντα του δεν θα μπορούσαν ποτέ να χαρακτηριστούν μαζικής παραγωγής. Σε όλες τις φάσεις της παραγωγής ειδικευμένο προσωπικό παρεμβαίνει και αναλαμβάνει τη διαδικασία με σκοπό να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του χειροποίητου που είναι και το σήμα κατατεθέν του οίκου. Αυτή τη στιγμή εξάγει προϊόντα του σε Αμερική και Ευρώπη. Στην Ελλάδα έρχεται αποκλειστικά από την be sweet.
  
Amore
Οι άνθρωποι της οικογενειακής επιχείρησης της Amore μάς κέρδισαν από την πρώτη στιγμή με το πάθος για δημιουργία και ποιότητα που τους διακρίνει. Τα προϊόντα τους είναι 100% χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς λιπαρά και χωρίς γλουτένη, μόνο με φυσικά χρώματα και αρώματα. Είναι φτιαγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια και σύμφωνα με την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Τα γλειφιτζούρια της -τα οποία είναι καινοτόμα και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά το 2013- παράγονται, συσκευάζονται και έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για την be sweet.
 
Με την επωνυμία μας
Η Εμπειρία, η Γνώση, το Μεράκι και οι Συνταγές των ελλήνων παραγωγών είναι ανεκτίμητες αξίες και για αυτό ανήκουν στους πολύτιμους συνεργάτες μας. Διατηρούμε μαζί τους αυστηρές συμφωνίες για τη χρήση ελληνικών καρπών και για αποκλειστικές συνταγές που θα ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες της ετικέτας μας. Δεν σταματάμε όμως εκεί. Δημιουργούμε μαζί τους νέα προϊόντα ξεκινώντας από το μηδέν, με όπλα μας το Όραμα, την Εμπειρία και την σκληρή δουλειά. Εμπιστευόμαστε έλληνες παραγωγούς για τους καρπούς που χρησιμοποιούμε, έλληνες τεχνίτες για τις ξύλινες κασετίνες και κουτιά που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τα προϊόντα μας και έλληνες τυπογράφους για όλες τις ετικέτες και το έντυπο υλικό μας.

Διαβάστηκε 4747 φορές

Πιπεριά Φλωρίνης | βάζο

Για πρώτη φορά στην ελληνική και ξένη αγορά η be sweet παρουσιάζει τα γλυκά του κουταλιού όπως δεν τα έχετε ξαναγευτεί!

περισσότερα...

User Login Form