Δημιουργούμε με πάθος νέες, πρωτότυπες γεύσεις μετά από πολύμηνες προσπάθειες και με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών.

Στηρίζουμε τους έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα, παρασκευάζοντας τα γλυκά μας στην Ελλάδα με ελληνικά φρούτα.

Τα προϊόντα εισαγωγής είναι επώνυμα, παράγονται σε χώρες της Ε.Ε. και εισάγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την be sweet.

Φροντίζουμε την συσκευασία των προϊόντων μας με την ίδια θέρμη όσο και το περιεχόμενο. Στόχος η «ολιστική» ποιότητα.

pasta cacao
Η βασίλισσα της σοκολάτας!

Το πιο εκλεκτό χαρμάνι κόκκων της Νοτίου Αμερικής, επεξεργασμένο επί 72 ώρες με φροντίδα, ευγένεια και γνώση μάς χαρίζει την πολυτιμότερη μπάρα σοκολάτας όλων, την Vannucci Πάστα Κακάο 100%! Κατάλληλη για διαβητικούς καθώς δεν περιέχει προσθήκη τεχνητών ή άλλων φυσικών γλυκαντικών ουσιών, διατηρεί όλα τα πολύτιμα ευεργετικά συστατικά του κακάο που θωρακίζουν τον οργανισμό, χαρίζουν ευεξία και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό!
Αφήστε ένα μικρό κομμάτι να λιώσει αργά στο πίσω μέρος της γλώσσας για να απολαύσετε στο μέγιστο τα πολύπλοκα αρώματα των φρούτων και των καρυκευμάτων. Η Vannucci 100% Πάστα Κακάο είναι απαραίτητη για όλους και αντικείμενο του πόθου για τους μυημένους στην σοκολάτα. Ανυπέρβλητη.

Κακάο: πολύτιμος θησαυρός ευεργετικών συστατικών
Το 2004, το Συμπόσιο Σοκολάτας έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, υπό την αιγίδα τεσσάρων αμερικανικών πανεπιστημίων (συμπεριλαμβανομένου του Χάρβαρντ): εκεί διατυπώθηκαν πολλές επιστημονικές πληροφορίες διαφορετικές σε χημικές δομές και βιοδραστικότητα όπως:
Μεθυλοξανθίνες: αυτές οι ουσίες είναι μυοχαλαρωτικές και τονώνουν την καρδιακή δραστηριότητα. Αυξάνουν τα επίπεδα προσοχής και τη δυνατότητα συγκέντρωσης, τονώνουν το μυϊκό σύστημα και μειώνουν το αίσθημα το πείνας.
Φαινυλαιθυλαμίνη: αυτή η ουσία ενισχύει τα αποτελέσματα της ντοπαμίνης και καθυστερεί το αίσθημα της κούρασης.
Ανανδαμίνη: πρόκειται για έναν νευροδιαβιβαστή, ο οποίος παράγεται μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα και έχει ψυχότροπα αποτελέσματα. Θεωρείται «αντιστρές», με ιδιότητες παρόμοιες και βοηθητικές σε αυτές της ενδορφίνης. Έχει αντιοξειδωτικές, υποτασικές, αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Επίσης, βεβαιώθηκε η παρουσία των ήδη γνωστών ουσιών. Αυτές είναι:
Πολυφαινόλες, Τανίνες, Φλαβονοειδή (επικατεχίνη…): καλά αντιοξειδωτικά. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος (τονώντας την λειτουργία του βιολογικού συστήματος), ενισχύοντας τον τόνο και την ελαστικότητα των αγγειακών τοιχωμάτων και δρουν σαν ασπίδες σε εκφυλιστικές παθήσεις (κυρίως στις καρδιαγγειακές παθήσεις).
Επιπλέον το κακάο:
Δεν περιέχει χοληστερόλη, αντιθέτως μειώνει την LDL.
Δεν προκαλεί τερηδόνα γιατί περιέχει Τανίνες (οι οποίες δρουν ανασταλτικά στον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων), Φθορίτη (δυναμώνει τη δομή των δοντιών), Φώσφορο (τροποποιεί τη μεταβολή των οξέων που προκύπτουν από τον μεταβολισμό των σακχάρων).
Δεν αντενδείκνυται σε περίπτωση κολίτιδας (η παρουσία των Τανινών μειώνει τις συσπάσεις του εντέρου και τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέσθιτου εντέρου).
Περιέχει περισσότερο σίδηρο από το κόκκινο κρέας και τα αβγά.
Είναι εύπεπτο (η μάζα κακάο δεν παραμένει στο στομάχι για περισσότερο από μία ή δύο ώρες).
Δεν αντεδείκνυται σε περίπτωση Διαβήτη (η παρουσία των Πολυφαινολών προσφέρει υψηλή ευαισθησία και χαμηλή αντίσταση στην ινσουλίνη).
Τέλος, το κακάο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά (ζάχαρη, λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία) σωστά ισορροπημένα, ακριβώς όπως συνιστά η σύγχρονη επιστήμη της Διαιτολογίας.

Οδηγίες γευσιγνωσίας
Καταναλώστε τουλάχιστον 30γρ. από Vannucci 100% Πάστα Κακάο: 10γρ. μετά το πρωινό, μετά το μεσημεριανό και μετά το βραδινό γεύμα (έως 100γρ./ημέρα, στο πλαίσιο μιας ελαφρώς χαμηλής σε θερμίδες διατροφής)
Δοκιμάστε τη σε θερμοκρασία δωματίου. Η Vannucci 100% Πάστα Κακάο δεν πρέπει να μασηθεί αλλά να διαλυθεί αργά, αφημένη στον ουρανίσκο, προκειμένου να αποφευχθεί η αρχική αίσθηση ξηρότητας και να αναδυθούν τα πολύπλοκα αρώματά της. Έτσι παρατείνονται οι γεύσεις του γλυκόπικρου, των φρούτων και των καρυκευμάτων τα οποία έρχονται σε ισορροπία από το ήπιο οξύ που αναμειγνύεται με ένα άρωμα που διαρκεί αρκετά λεπτά, αφήνοντας τελικά μια ευχάριστη, αρωματική και καλά καθορισμένη γεύση.

Πιπεριά Φλωρίνης | βάζο

Για πρώτη φορά στην ελληνική και ξένη αγορά η be sweet παρουσιάζει τα γλυκά του κουταλιού όπως δεν τα έχετε ξαναγευτεί!

περισσότερα...

Γλειφιτζούρια χωρίς γλουτένη

Αφήστε την αγνή καραμέλα και τα φρέσκα αρώματα από λεμόνι, μοσχολέμονο, πορτοκάλι και φρούτα του δάσους να σας χαρίσουν μία εξαιρετική, φρέσκια γεύση και να σας ταξιδέψουν!

περισσότερα...

Γλυκά του κουταλιού

Όλα τα γλυκά του κουταλιού be sweet φτιάχνονται στην Ελλάδα, από έλληνες παραγωγούς, με ελληνικά φρούτα και καρπούς, χωρίς πρόσθετα χρώματα και αρώματα.

περισσότερα...

Επιχειρηματικά δώρα

Η πιο εντυπωσιακή πρόταση στα επιχειρηματικά δώρα πολυτελείας έρχεται από την be sweet. Φτιαγμένη με ποιοτικά υλικά και γκουρμέ προϊόντα δεν αφήνει κανέναν από τους παραλήπτες της ασυγκίνητο!

περισσότερα...

λάβετε τα νέα μας

Με την εγγραφή σας στην λίστα αλληλογραφίας μας θα είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.


Μην ανησυχείτε, μισούμε το spam!

User Login Form